Kenau -- Discussielijst

 


Kenau

Kenau is opgericht om informatie uit te wisselen over vrouwen en geschiedenis in Nederland en België. Het is een electronisch forum voor aankondigingen, oproepen, vragen, uitnodigingen tot discussie, ideeën, plannen, nieuwtjes enz. Abonnees van Kenau ontvangen alle berichten en kunnen zelf berichten sturen (posten). Een abonnement kost niets. De voertaal van de lijst is Nederlands, maar berichten in een andere taal die interessant kunnen zijn voor Kenau-abonnees zijn ook welkom.

Kenau wordt uitgegeven op het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis. Meer IISG-vrouwengeschiedenis >>

Kenau-abonnees kunnen berichten die gepost zijn na 1 april nalezen in het nieuwe Kenau Archief. Het oude archief is (met het oude login en wachtwoord) nog te raadplegen op www2.iisg.nl/lists/archives/kenau.asp

Berichten voor Kenau

Om een bericht naar de lijst te sturen gebruikt u dit e-mail adres:

U kunt een abonnement nemen op Kenau of een bestaand abonnement wijzigen.

Abonneren op Kenau


Vul het onderstaande formulier in om u te abonneren op Kenau. U krijgt een email om uw aanmelding te bevestigen.

  Uw emailadres:  
  Uw naam (niet verplicht):  
  Hieronder kunt u een wachtwoord opgeven. Dit zorgt voor enige privacy en verhindert dat anderen bij uw abonnee-instellingen kunnen komen. Gebruik hiervoor geen erg waardevol wachtwoord, want het wordt u geregeld toegestuurd in leesbare tekst.

  Als u zelf geen wachtwoord kiest, wordt er automatisch een voor u aangemaakt. Het wordt u toegezonden zodra u uw abonnement hebt bevestigd. U kunt uw wachtwoord altijd toegestuurd krijgen wanneer u uw persoonlijke instellingen wil wijzigen. Het wordt u ook automatisch een keer per maand toegezonden in een email.
  Voer een wachtwoord in:  
  Voer het nogmaals in ter bevestiging:  
   
  Wilt u Kenau-berichten ontvangen in een dagelijkse digest in plaats van losse mailtjes? Nee Ja

Voor Kenau Abonnees


Hier kunt u uw abonnement stopzetten ('unsubscribe'), uw wachtwoord toegestuurd krijgen ('get a password reminder'), of de instellingen van uw abonnenment wijzigen ('change your subscription options'). Vul uw email adres in. Als u het veld leeg laat, wordt u op het volgende scherm om uw wachtwoord gevraagd. De volgende informatie is helaas alleen in het Engels beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

To unsubscribe from Kenau, get a password reminder, or change your subscription options enter your subscription email address:

If you leave the field blank, you will be prompted for your email address


Kenau list run by
Kenau administrative interface (requires authorization)
Overview of all lists.iisg.nl mailing lists